About

Welkom op mijn website Boesjes Decoratiewerken. Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Debby Boesjes en ik ben trotse eigenaresse van mijn eigen bedrijf Boesjes Decoratiewerken.  Ik hoop dat je van mijn werk kunt genieten. Mijn levensmotto? I was created to create. Ik ben geboren in 1992 en woon samen met de liefde van mijn leven in het kleurrijke Wijk bij Duurstede. 

Al op jonge leeftijd was ik aan het tekenen en kleuren. Eenmaal in de eerste klas van de middelbare school begon mijn tekentalent zich meer te ontwikkelen. Ik was vooral gericht op het tekenen van portretten en tekende erop los. Tijdens mijn studie aan Nimeto, de vakschool in Utrecht, heb ik mijn talent naar een hoger niveau kunnen tillen door de opleiding Specialist Restauratie en Decoratie te voltooien. Ik verdiepte mij in kunstgeschiedenis, bouwhistorie en het uitvoeren van zowel oude als nieuwe schildertechnieken.
Van 2013 tot 2018 was ik werkzaam bij een interieurwinkel waar ik anderen adviseerde en inspireerde op het gebied van wonen.

In 2018 besloot ik de sprong te wagen, mijn eigen bedrijf Boesjes Decoratiewerken!
De focus lag voornamelijk op het maken van muurschilderingen en ambachtelijke schildertechnieken zoals: Hout en marmer imitaties en het mooie letterzetten, voor particulier en zakelijke klanten. Echter was de vraag naar kleur en interieur advies ook erg groot. Het uitwerken van deze adviezen kan ik realiseren. Voor speciaal behang en schilderwerkzaamheden kunt je ook bij mij terecht!

Deze kennis versterkt de mogelijkheden aan producten die ik op kan leveren, deze kan je bewonderen in mijn digitale portfolio.

Ik wens je veel plezier op mijn website en ik kijk uit naar het contact om met elkaar samen te werken. Enjoy today!