Wat doe ik en wat is er mogelijk? Hier lees je wat ik allemaal te bieden heb.

De mogelijkheden aan schilderingen zijn eindeloos, vandaar dat ik uitkijk naar jouw suggesties en ideeën om te maken. Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Veel inspiratie toegewenst!

Boomschijfjes – Dit zeer geliefde product is niet alleen mooi om te geven, maar ook om te krijgen! Ik beschilder boomschijfjes. De boomschijfjes zijn van berkenhout. Dit is een middel harde houtsoort en door de sterke bast, die fungeert als een soort riem rond de houten schijf, zal het hout minder snel of niet barsten. Hout is en blijft een natuurproduct en zal blijven werken. Ik beschilder de boomschijfjes met acrylverf of plakaatverf en ze worden daarna afgewerkt met een blanke laklaag waardoor de schildering beschermd is. Een duurzaam resultaat. Deze boomschijfjes beschilder ik met een persoonlijke tekst en afbeelding naar keuze, waardoor het een perfect cadeau is om te geven bij een verhuizing, bruiloft of als kraamcadeau. In mijn digitale portfolio zie je verschillende voorbeelden van de boomschijfjes die ik naar wens op kan leveren.

Muurschilderingen – Wil je een unieke babykamer creëren? Kies dan voor een gepersonaliseerde muurschildering. Van Jip & Janneke tot lieve diertjes of een sprookjeslandschap; alles is mogelijk en ik denk graag mee om de ruimte en het kleurgebruik op elkaar af te stemmen voor een prachtig eindresultaat. Ik tover met mijn schilderkunst overigens niet alleen babykamers om, ook slaapkamers, woonkamers en zolders hebben van mij al een make-over gekregen met een muurschildering naar keuze. Kijk voor de mogelijkheden in mijn digitale portfolio of stuur mij een mailtje om de opdracht te bespreken.

Doeken en tekeningen  – Wil je een jouw kind, dierbare of idool op een unieke manier laten vastleggen? Kies dan voor een schildering op doek of een tekening. Kijk voor de mogelijkheden in mijn digitale portfolio of stuur mij een mailtje om de opdracht te bespreken.

Restauratie/schilderwerkzaamheden – Tijdens mijn opleiding op het Nimeto in Utrecht heb ik aan een paar geweldige stages en projecten mogen meewerken. Zo heb ik twee schilder stages gelopen. De eerste stage liep ik bij Heuvelrug Schilderwerken uit Driebergen. Dit schildersbedrijf is gespecialiseerd in het schilderen met ecologische verven.  Mijn tweede stage, liep ik bij Schildersbedrijf Hoogstraten Haarzuilens uit Vleuten. Hier heb ik in opdracht van de Oude Kerk in Delft, vijf van de zeven predikantenborden beletterd en voorzien van alle plaatsnamen en namen van oudpredikanten.

Ook hebben wij met het Nimeto een kerk, in het kleine plaatsje Ancemont in Frankrijk, gerestaureerd. Het project bestond uit restauratie, dus het behouden van de oude onderdelen en reconstructie, het archiveren en vastleggen van oude onderdelen zodat dit daarna met een nieuw systeem opnieuw opgebouwd kon worden. Tijdens dit project kwamen verschillende technieken kijken; vergulden, letterzetten, marmeren, hout-imitaties, paustekeningen maken, kleuren archiveren en namaken, bouwtechnisch onderzoek en systeemtechnisch onderzoek.

Advies op maat – Naast mijn werk als kunstenaar, ben ik werkzaam in een interieur-, bescherming- en kleurwinkel. Ik ben specialist op het gebied van verf, behang, vloeren, raamdecoratie en meer waardoor ik met plezier mee kan denken en een gepast advies op maat kan geven. Ik sta klaar om meer te kunnen betekenen. Niet alleen denk ik graag met je mee hoe je het gewenste resultaat kunt bereiken, ik help ook mee om het te realiseren.