Muurschildering babykamer.
Debby heeft voor ons een gave muurschildering gemaakt van Jip en Janneke voor de babykamer! Ook ontbreken Takkie en Siep niet. Takkie staat op de plank boven de commode en Siep hangt aan de plank. Wij vinden dat Debby dit erg mooi heeft gedaan!
Denise&Kevin

Geboortekaartje
Debby heeft het geboortekaartje voor onze zoon Jack gemaakt. Gebaseerd op een foto compleet gepersonaliseerd. De persoonlijke touch die Debby in deze kaart heeft weten te leggen is van grote klasse en zal voor altijd een prachtig document blijven.
Dankjewel Debby!
Thomas

Een echte artiest!
Debby heeft in onze showroom een Delfts blauwe tegelspreuk aangebracht van 1 meter bij 1 meter. Een hele klus, maar prima gelukt. Ik kan haar van harte aanbevelen en heb nog meer van haar werk gezien. Als collegaondernemer adviseer ik haar nog wat aandacht aan haar website te schenken en dan verwacht ik nog veel meer werk voor haar. Prima prijs prestatie verhouding en ontzettend leuk, klantvriendelijk en professioneel mens! Succes verder
Hans de Ligt

Bedankt!
Hoi hoi. Mijn moeder barstte in huilen uit. Dat zegt genoeg toch? Ze was er zo ontzettend blij mee. Nogmaals heel erg bedankt.